Szolgáltatásaink keretében különböző megoldásokat kínálunk olyan alkatrészek precíziós megmunkálásához, melyeknek szélsőséges körülményeknek vagy erős kopásnak kell ellenállniuk. Az ilyen alkalmazásokhoz nagy teherbírású, nagyon kemény acél ötvözetek, alumínium és réz esztergálására és marására van szükség szoros tűréshatárokon belül. A Hamptonsnál 0,001-0,01 mm-es tűréshatáron belüli fém alkatrészeket gyártunk, és különféle felületkezeléseket alkalmazunk, hogy megfeleljünk a speciális, nagy igénybevételnek kitett alkalmazásoknak. Szerződéses gyártó partnerként a műszaki rajzok, specifikációk és/vagy a CAD modellek átadását követően mi gondoskodunk a technológizálásról a gyártási folyamat tervezéséről és a megmunkálásról minden fázisban.

Precíziós esztergálás

Precíziós esztergálás

Extrém körülményekben működő, szűk tűréshatárokon belül tervezett precíziós alkatrészeket CNC esztergálással állítjuk elő. A technologizálás során szakértőink meghatározzák a precíziós esztergálás és marás megfelelő arányát.

Precíziós marás

Precíziós marás

A munkararabokra szabott, akár egyedi CNC marási megoldásokat alkalmazunk még nagyon kemény ötvözetekből készült összetett geometriájú alkatrészek esetében is. A szűk tűréseknek megfelelően készült alkatrészek megoldást kínálnak a magas nyomású, magas hőmérsékletű környezetben történő működésre.

Felületkezelés

Felületkezelés

A szoros tűrések tartás mellett alkalmazzuk a nitridálást, az ARCOR® bevonatot és a kémiai barnítást, melyek növelik az fémalkatrészek kopás- és korrózió állóságát.

Magas teherbírású ötvözetek megmunkálása

Magas teherbírású ötvözetek megmunkálása

Kemény, nehezen megmunkálható acél ötvözetek esztergálása, marása, amelyek különböző ellenállási tulajdonságokkal rendelkeznek, kifejezetten ezen anyagok megmunkálására tervezett gyártási eljárásokkal.

Bérgyártás

Bérgyártás

Gyakorlati tanácsadás, technologizálás és nagy pontosságú fém alkatrészek, például szivattyú alkatrészek, hidraulikus csavarmeghúzók és egyéb hidraulikus alkatrészek megbízható bérgyártása.