Jelenleg a Hamptons Kft-nek három tanusítása van:

  • MIR: minőségirányítás, MSZ EN ISO 9001:2015
  • KIR: környezetirányítás, MSZ EN ISO 14001:2015
  • MEBIR: munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítás, MSZ ISO 45001:2018

Továbbfejlesztett minőségbiztosítási folyamatok

2020-ban úgy döntöttünk, hogy jelentős mennyiségű erőforrást fordítunk minőségbiztosítási folyamataink frissítésére. Először is tapasztalt minőségbiztosítási szakembereket alkalmaztunk, akik a gyártási folyamat minden szakaszának alapos vizsgálatával képesek kamatoztatni tudásukat termékeink minőségének javítására. Másodsorban pedig megújítjuk tanúsított mérőműszereinket és CMM koordináta mérőeszközünket is a nagy pontosság biztosítása érdekében. Végül egy CNC körkörösségmérő központ beszerzését is tervezzük.

ISO 9001 szerinti minőségirányítás

ISO 9001:2015 tanúsítványunk tükrözi, mennyire fontos számunkra termékeink minősége. Szigorú minőségellenőrzés, fejlett mérési módszerek alkalmazása és tapasztalt szakértőkkel való együttműködés biztosítja a magas minőséget.

Az akár 0,002 mm-es mérési pontosság lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül precíz termékeket gyártsunk, amelyek a legmagasabb szinten teljesítik ügyfeleink elvárásait. Gyártási folyamatunk minőség-ellenőrzési ellenőrző listán alapuló ellenőrzési eljárásokból áll, amelyekről jelentést készítünk.

Rendszeres szakmai workshopok megtartásával munkatársaink mindig naprakészek a technológiai fejleményekről, és készek megtalálni a legoptimálisabb megoldásokat.

Környezeti és társadalmi felelősségvállalás

Célunk, hogy környezeti és társadalmi hatásainkat ugyanolyan elkötelezettséggel közelítsük meg, amellyel a termelékenységet és a minőséget közelítjük meg. Környezeti hatásunk rendszeres nyomon követésével rendkívül motiváltak vagyunk a folyamatos fejlesztésre.

Emellett hiszünk abban, hogy csak akkor tudjuk a legjobb minőséget nyújtani, ha csapatunk biztonságos és ideális munkakörülményeket biztosít, ahol szakmailag boldogulni tudnak.

Reméljük, hogy ISO Minőségi Tanúsítványaink megbízható beszállítói elkötelezettségünket igazolják.

 

Tanúsítványok

Politikánk